maanantai 7. lokakuuta 2013

Hei me leivotaan!

Vietimme perjantaina kivaa tuntia ja leivoimme kauralastuja. Ne ovat helppoja (aineet vain sekoitetaan) ja turvallisia (ei tarvitse vatkainta) sekä aika nopeita (paistoaika vain n. 7 min) tehdä. Eli opelle hyvä valinta ;) Oppilaat tekivät taikinan 3-4 oppilaan ryhmissä. Aamun ryhmän kanssa paistoimme kauralastut opehuoneen uunissa, iltapäivän ryhmän kanssa koulumme keittiön uunissa. Avustajamme oli suurena apuna pikkuleipureille! Kiitos kuuluu myös keittiöön iltapäivän paistoavusta!

Mietin kauan, että voiko tästä matikkablogiin päivittää, mutta sisältyihän tähän puuhaan mittaamista! Ja seurasimme myös aikaa, kun odottelimme lastuja uunista.

Ohje näytti tältä

Sulatettuun rasvaan lisätään 1dl sokeria

Valmiista taikinasta nostellaan pellille kahden teelusikallisen kokoisia kekoja

NAMSKIS! Hyviä tuli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti